Decizia luată de Mirel Rădoi în cazul lui Andrei Ivan, exclus din lotul Universității Craiova săptămânile trecute

mirel-radoi-CSU

foto fanatik.ro

Înaintea meciului cu Rapid, programat pe 12 noiembrie, Mirel Rădoi a decis să-i excludă din lotul Universității Craiova pe Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic. Tehnicianul a luat o nouă decizie pentru aceștia acum.

Excluși din lot înaintea meciului cu Rapid, 2-2, din diferite motive, cei patru fotbaliști se antrenează acum din nou cu prima echipă a Universității Craiova.

”Cine se crede mai presus de regulile noastre, se înșală amarnic. Poate s-o facă, după ce nu mai sunt eu. Cât sunt eu, eu decid. Nu stau să mă rog de nimeni. Cred că toți jucătorii ar trebui să înțeleagă. Cei care n-au înțeles până acum, e doar problema lor”

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci”

„Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut”

declara Mirel Rădoi, după 2-2 cu Rapid.

Andrei Ivan a primit o nouă veste bună din partea tehnicianului

Dacă în urmă cu o zi, antrenorul a decis să îi readucă la prima echipă pe primii doi de pe listă, Andrei Ivan a primit o nouă veste bună din partea fostului selecționer.

În primă instanță, Mirel Rădoi a fost de acord să îi aducă pe Jovan Markovic și pe Andrei Ivan, însă să îi folosească abia la derby-ul cu FC U Craiova, disputat pe data de 3 decembrie.

Pedeapsa lui Andrei Ivan s-a diminuat. Din cauza problemelor din lotul condus de Mirel Rădoi, tehnicianul a decis să îl reprimească pe atacant mai repede în circuitul echipei și să îl includă și pentru meciul cu Chindia Târgoviște.

De acest „tratament” profită doar Andrei Ivan, în timp ce Jovan Markovic va putea să-i demonstreze antrenorului că poate să joace la nivel înalt abia la meciul din Bănie.

Cei doi atacanți au fost iertați, însă Sergiu Hanca și Ionuț Vînă nu au scăpat de furia lui Mirel Rădoi. Mijlocașii se pregătesc separat față de lotul primei echipei, chiar dacă antrenamentu celor doi este programat la aceeași oră.

Exit mobile version