Debutul lui Balint pe banca Universității Craiova nu a fost cel dorit. Ce transferuri mai așteaptă antrenorul

laszlo-balint

foto eurosport.ro

Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 2-2, în prima rundă a noului sezon din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, așteaptă întăriri în zilele următoare.

Debutul lui Laszlo Balint pe banca celor de laUniversitatea Craiova nu a fost cel dorit. Iar antrenorul oltenilor ar putea avea probleme și la următoarele partide, având mai mulți indisponibili. 

Doar la meciul cu Sepsi s-au accidentat doi jucători: Ante Roguljic, transportat la spital cu dureri mari la spate și șold, și Ștefan Baiaram, care a acuzat dureri musculare. În plus, Mateiu și Bancu sunt suspendați, Silva și Martic sunt în urmă cu pregătirea, Pigliacelli pleacă la Palermo, iar Gustavo ar putea pleca și el.

Laszlo Balint așteaptă urgent întăriri

„Sunt discuții, țin constant legătura cu conducerea clubului. E clar că vor mai veni jucători. Dar trebuie să aducem jucători cu calitate, peste ce avem în acest moment în lot”,

a declarat Laszlo Balint.

Jucătorii Craiovei, un car de nervi la finalul partidei

Supărare mare pe „Ion Oblemenco” după ce Universitatea Craiova ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Unul dintre cei mai supărați a fost Alexandru Mateiu, eliminat la prima fază judecată cu sistemul VAR din SuperLiga.

„Am dominat 75 de minute și am făcut o greșeală la primul gol. Au avut două ocazii și două goluri. Așa a fost să fie. Eu zic că meritam victoria. Eu m-am dus direct pe minge și nu știu dacă a fost, dar mă bucur că a fost VAR. Trebuie să stau două etape”.

a spus Alexandru Mateiu.

Mateiu e de părere că jocul echipei a fost unul foarte bun și doar ghinionul a făcut ca Universitatea Craiova să nu câștige partida.

Exit mobile version