De la ce oră se va juca Universitatea Craiova – FCSB. Rotaru vrea ca fanii să rămână pe stadion și în repriza a doua

mihai-rotaru

foto prosport.ro

Partida din etapa 17-a a Ligii 1, din Bănie, dintre Universitatea Craiova și pe FCSB va începe de la 20:15 și nu de la 20:30, cum era programat inițial.

Oficialii oltenilor au întreprins acest demers pentru ca spectatorii să poată fi prezenți măcar o repriză în tribune. Conform celor mai recente decizii luate la nivel înalt în România, publicul are voie pe stadioane doar până la ora 21:00!

Meciul a fost devansat cu 15 minute, pentru că altfel spectatorii ar fi putut sta la pe stadion doar o jumătate de oră. Rămâne de văzut acum dacă fanii vor pleca fix la ora 21:00 de pe ”Ion Oblemenco”.

Rotaru vrea ca fanii Craiovei să rămână pe stadion și în repriza a doua

Circa 7.500 de spectatori vor putea intra pe stadionul „Ion Oblemenco”, 30% din capacitatea arenei, după ce oltenii au reușit să obțină modificarea orei de start.

După ce Guvernul a decis ca spectatorii să revină la competițiile sportive, însă doar în intervalul orar 05:00-21:00 și în limita a 30% din capacitatea, Craiova vrea să mute meciul de la ora 20:30 la ora 20:15.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, speră ca fanii să rămână pe stadion până la finalul partidei. Rotaru spune că Universitatea Craiova va încerca să convingă autoritățile să nu evacueze publicul în minutul 45.

Exit mobile version