De ce se tem jucătorii Universităţii Craiova de meciul cu UTA Arad

U-Craiova-Uta-Arad

foto eurosport.ro

În ultima etapă a sezonului regulat, Universitatea Craiova întâlneşte UTA Arad, vineri, pe stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 20:30. Oaspeţii sunt pregătiţi de antrenorul care a început acest sezon în Bănie, Laszlo Balint, iar jucătorii olteni se tem că fostul lor tehnician le cunoaşte punctele slabe şi le va specula în duelul din Bănie.

Revenit după accidentare, Ştefan Baiaram a evoluat în ultimele trei meciuri ale Universităţii Craiova, dar de fiecare dată a fost rezervă. Decarul oltenilor spune că nu este la capacitate maximă şi mai are nevoie de timp pentru a-şi recăpăta forma sportivă şi consideră că echipa din Bănie nu se poate gândi în acest moment la prima poziţie din clasament, deoarece distanţa este destul de mare.

„Cei de la UTA au făcut un joc foarte bun cu FCSB, i-am urmărit, dar trebuie să câștigăm, să luăm fiecare meci din play-off, iar momentan este destul de devreme să vorbim de locul unu, doi sau trei. Locul 1 este destul de departe, nu ne gândim la primul loc”

„Sperăm ca la meciul cu UTA să ne susțină fanii, pentru că avem mare nevoie. Ne dorim să avem noroc de fiecare dată, să fie alături de noi și să luam cele trei puncte, care sunt foarte, foarte importante. Cu siguranță știe ce calități avem domnul Laszlo Balint, știe ce jucători suntem”

„Fiecare își face datoria la echipa la care este și înainte de meci o să vorbim, ne vom saluta, dar în timpul meciului suntem adversari. Mai sunt mici lucruri de reglat, momentan nu am ritmul de joc pe care trebuia să îl am. Este normal, am lipsit o perioadă lungă de timp, dar de la meci la meci încerc să cresc cât mai mult, am mare nevoie de cât mai multe minute”,

a declarat Ștefan Baiaram.

UTA vine cu moral ridicat în Bănie

Fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Vătăjelu, spune că Laszlo Balint îi cunoaşte în detaliu pe foştii săi elevi şi că UTA vine cu moral ridicat în Bănie, după succesul important din week-end-ul trecut, cu FCSB.

„Este important să câștigăm punctele cu UTA. Știam ce echipă poate să fie UTA, au jucători buni, însă mai sunt perioade care nu reflectă valoarea jucătorilor, ne așteptăm la un meci foarte greu”

„Știm că domnul Balint a făcut o treabă foarte bună la UTA Arad înainte să vină la noi, cu aproximativ aceiași jucători. Probabil le-a lipsit încrederea și poate după meciul cu FCSB au o încredere foarte mare și vor veni să scoată puncte. Sunt sigur că ne cunoaște vulnerabilitățile, probabil își va atenționa jucătorii despre ce putem face”, 

a declarat Bogdan Vătăjelu.

„Sperăm să fie într-un număr cât mai mare, avem nevoie de susținerea lor și sper să nu îi dezamăgim. Domnul Balint ne cunoaște, va fi un meci foarte greu. Au avut evoluție bună în etapa trecută”,

a spus și Alexandru Cîmpanu.

Înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regulat, cei de la Universitatea Craiova se află pe locul cinci în Liga 1, cu 51 de puncte, în timp ce UTA se află pe poziția a 14-a, cu 27 de puncte.

Exit mobile version