De azi încep negocierile! Antrenor nou pentru Universitatea Craiova! Anunțul lui Sorin Cârțu

Sorin-Cârtu

foto gsp.ro

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după demisia lui Mirel Rădoi. Fostul selecționer al României a părăsit corabia oltenilor din cauza declarațiilor făcute de Sorin Cârțu. Dragoș Bon va pregăti formația din Bănie până la finalul anului, însă patronul oltenilor este nevoit să numească un nou tehnician.

Lui Mihai Rotaru i-au fost propuși mai mulți antrenori: Emil Săndoi, Antonio Conceicao sau Anton Petrea. În ultima vreme a existat inclusiv varianta Laurențiu Reghecampf, dar, conform celor din echipă, „aceasta e una fantezistă”.

Universitatea Craiova începe negocierile pentru noul antrenor

Întrebat despre variantele Emil Săndoi, Eugen Neagoe, Toni Petrea sau Antonio Conceicao, Sorin Cârțu a refuzat să ofere vreun nume, însă a confirmat că Universitatea Craiova se află în discuții pentru numirea unui nou antrenor, iar anunțul oficial ar urma să apară chiar în această săptămână.

„Deocamdată ne gândim. Oricum, în zilele următore vom anunța. Sunteți primii care vor afla. Da, înainte de Anul Nou, chiar și mai devreme. Pe 4 ianuarie echipa pleacă deja în Turcia”

„Ne gândim și la niște jucători care să îmbunătățească echipa. Sunt discuții cu antrenori, dar nu pot să vă avansez… vedem!”,

a spus Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în Superliga, cu 38 de puncte acumulate în primele 21 de etape, la șapte lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Exit mobile version