Cutremur la FCSB! Toni Petrea a demisionat după înfrângerea cu Rapid! Anunțul lui Gigi Becali

gigi-becali-si-toni-petrea

foto fanatik.ro

FCSB a rămas fără antrenorul Toni Petrea, care a hotărât să își depună demisia după ce a pierdut în fața Rapidului, 0-2.

Înfrângerea suferită de FCSB în etapa cu numărul 2 din Superliga, 0-2 pe terenul Rapidului, a fost ultimul meci al antrenorului Toni Petrea pe banca vicecampioanei.

Anunțul lui Gigi Becali

Patronul de la FCSB a spus că Toni Petrea și-a manifestat intenția de a pleca de la vicecampioana României, înainte de returul cu Saburtalo Tbilisi din turul doi preliminar al Conference League.

Patronul Gigi Becali și-ar fi dorit ca tehnicianul să rămână la echipă, dar acesta a fost de neînduplecat.

„Toni e la echipă acum, a zis că pleacă. Am vorbit de dimineață cu el, a zis că e la echipă, a zis ‘nea Gigi, dacă ehcipa nu joacă, înseamnă că am o problemă eu, antrenorul”

„Nu înțeleg ce se întâmplă, mai bine plec eu și poate se întâmplă ceva și de ce să am eu. Pleacă de la echipă, eu i-am zis să stea, el a zis că e mai bine să plece, poate se califică echipa”,

a spus Becali.

Toni Petrea este la al doilea ”mandat” ca antrenor al celor de la FCSB, după cel din sezonul 2020-2021. Tehnicianul o antrenează pe vicecampioana României din luna noiembrie a anului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu.

Exit mobile version