Curățenie masivă la Universitatea Craiova după ce echipa lui Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele

Reghecampf-U-Craiova

foto playsport.ro

Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele propuse în acest sezon. Conducerea din Bănie este dezamăgită de rezultatele obținute și vrea să facă o remaniere a lotului. Astfel, Laurențiu Reghecampf este hotărât să renunțe la mai mulți jucători la finalul sezonului.

Singurul obiectiv pe care oltenii îl mai au este accederea în Conference League. Dezamăgiți de rezultatele obținute, șefii din Bănie vor să facă o remaniere totală a lotului de jucători.

Laurențiu Reghecampf este hotărât să renunțe în următoarea perioadă la mai mulți jucători care nu au impresionat în acest sezon. Principalii vizați sunt Antoine Conte, Ionuț Vână, Alexandru Mateiu, Mihai Căpățână și Ovidiu Bic. În afara lui Mateiu, ceilalți fotbaliști nu au făcut parte în mod frecvent din primul ”11” al Universității Craiova, așa că plecarea lor este foarte probabilă, conform celor de la Gsp.ro.

Cum arată lista neagră de la Universitatea Craiova

Alexandru Mateiu (32 de ani) se află de 8 ani la Universitatea Craiova, iar la finalul acestui sezon îi expiră contractul. Oricum situația sa în Bănie era destul de incertă. O accidentare dar și un diferend cu Reghecampf l-au scos din lot pe Mateiu.

În acest sezon a prins puține minute, el fiind a treia opțiune pentru postul de mijlocaș defensiv, după Vladimir Screciu și Alexandru Crețu.

Antoine Conte (28 de ani) a venit în Bănie în iunie anul trecut, de la Beitar Ierusalim, recomandat de faptul că a crescut la PSG și că poate juca atât fundaș dreapta, cât și central.

De-a lungul sezonului, apărătorul francez a stat mai mult pe la infirmerie, cu diverse probleme de sănătate, inclusiv recidive ale unor leziuni mai vechi. Iar când a jucat – 14 apariții la Universitatea, în toate competițiile stagiunii în curs – n-a reușit să convingă.

Mihai Căpățână joacă pentru Universitatea Craiova din anul 2020, când a fost adus de la FC Voluntari. Cu apartiții sporadice în echipa Craiovei, jucătorul nu a impresionat deloc.

Ovidiu Bic (28 de ani) a revenit în Bănie în luna ianuarie a acestui an după împrumutul la Kiryat Shmona. Mijlocașul a avut evoluții modeste, reușind să iasă în evidență doar prin golul reușit împotriva celor de la FCSB, în victoria echipei sale cu 2-0.

Ionuț Vână a fost adus la Universitatea Craiova în vara anului 2021 la schimb cu Ivan Mamut. La început s-a sperat ca jucătorul să revină la forma de altădată, însă a dezamăgit prin evoluțiile sale.

Exit mobile version