Cum i-a pedepsit Mihai Rotaru pe jucătorii Universității Craiova imediat după eșecul cu Farul

universitatea-craiova-Mihai-Rotaru

foto fanatik.ro

Cum i-a pedepsit Mihai Rotaru pe jucătorii Universității Craiova imediat după eșecul cu Farul. Înfrângerea pe care jucătorii Universității Craiova au încasat-o în deplasare cu Farul Constanța, scor 2-3 în runda a treia din play-off-ul Superligii, nu a rămas fără consecințe, iar patronul Mihai Rotaru i-a pedepsit deja pe elevii lui Eugen Neagoe, potrivit prosport.ro.

După ce au debutat cu două remize în play-off, scor 1-1 cu FCSB și 1-1 cu CFR Cluj, jucătorii Universității Craiova au bifat primul eșec cu Farul Constanța, rezultat care nu l-a mulțumit pe patronul Mihai Rotaru.

Cum i-a pedepsit Mihai Rotaru pe jucătorii Universității Craiova

Formația din Bănie încă mai spera să facă parte cu șanse reale din lupta la titlu, însă odată cu acest ultim rezultat pare să își fi luat gândul definitiv de la prima poziție. Între Farul Constanța și Universitatea Craiova, distanța din clasament s-a majorat la 10 puncte!

Mihai Rotaru a făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe jucătorii săi înaintea partidei cu echipa lui Gică Hagi. Întreaga delegație din Bănie s-a deplasat la Constanța cu avionul, pentru a fi într-o formă cât mai bună la ora jocului.

Mihai Rotaru le-a promis că se vor întoarce la Craiova tot pe cale aeriană, însă doar dacă vor merge la pachet și cu cele trei puncte în cont. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar finanțatorul oltenilor i-a pedepsit pe elevii lui Eugen Neagoe. Cu toții s-au întors în Bănie cu autocarul, iar timpul pe care l-au petrecut pe drum a fost de aproximativ 7 ore.

Eugen Neagoe i-a certat pe fotbaliști

La finalul jocului, Eugen Neagoe i-a certat pe fotbaștii săi pentru că nu au putut păstra ritmul pe tot parcursul celor 90 de minute.

„Am început ambele reprize foarte bine. A fost un joc spectaculos. Am condus, dar am făcut niște cadouri foarte mari și am primit mai multe goluri decât am marcat. Am făcut greșeli foarte mari, mulți jucători nu au fost la nivelul dorit. Au fost greșeli personale, am pierdut cu ușurință, ne-au prins desfăcuți și am primit acele goluri”

„Este foarte greu, o să discutăm, o să analizăm. Nu am știut să gestionăm, s-au speriat și nu știu de ce. Suntem jucători foarte valoroși, dar am pierdut cu foarte mare ușurință mingea”

„Sunt dezamăgit de rezultat, mi-aș fi dorit ca jocul nostru să fie mult mai bun. Am pierdut mingea cu ușurință… Trebuie să ne punem un semn de întrebare dacă echipa conduce de două ori și plecăm fără puncte”,

a declarat Eugen Neagoe.

Jucătorii Universităţii Craiova îşi iau adio de la titlu

Jucătorii lui Eugen Neagoe consideră că titlul este pierdut în acest sezon.

Alexandru Creţu a declarat la finalul meciului că este dezamăgit de rezultat şi crede că Farul Constanţa are principala şansă la titlu pentru că joacă cel mai spectaculos fotbal.

“Pentru noi, o înfrângere şi suntem dezamăgiţi. S-a încheiat lupta la titlu. A fost un meci frumos şi discutam cu Nedelcu. Aşa putem creşte nivelul fotbalului românesc. Este greu să vorbim după meci ce nu a funcţionat”

„Nu au contat absenţele. Cei care suntem apţi de joc trebuie să dăm 100%. În meciurile importante începem bine şi terminăm prost. Vom întâlni o echipă bună, Rapid. Dar oricine vine pe “Oblemenco”… le va fi greu”

„Toate cele trei candidate la titlu sunt foarte bune, dar cred că Farul are principala şansă. Joacă un fotbal spectaculos”,

a spus Alexandru Creţu la finalul meciului.

În runda a patra a play-off-ului, pe 16 aprilie, de la ora 21:00, Universitata Craiova urmează să primească vizita celor de la Rapid.

Exit mobile version