Cum a schimbat Mirel Rădoi fața Universității Craiova în doar trei zile. Mihai Rotaru, primă uriașă pentru jucători

mirel-radoi-mihai-rotaru

foto fanatik.ro

Aflat la debutul pe banca Universității Craiova, Mirel Rădoi i-a îndeplinit dorința lui Mihai Rotaru. Oltenii s-au calificat în play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi a avut nevoie de numai trei zile pentru a o transforma pe Universitatea Craiova. Fostul selecționer a fost instalat în funcție marți, 9 august, cu misiunea imediată de a califica echipa în play-off-ul UEFA Europa Conference League.

După o prestație modestă în prima manșă, oltenii au apărut total schimbați la retur, odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Mirel Rădoi, și au învins Zorya Luhansk cu 3-0.

La conferința premergătoare celei de-a doua manșe din turul 3 preliminar al Conference League, Mirel Rădoi a mărturisit că nu poate schimba foarte multe lucruri la echipă într-un timp atât de scurt, dar a avut un mesaj ferm pentru jucători:

„Trebuie să avem altă atitudine și alt joc!”

Alb-albaștrii, care aveau o singură victorie oficială și un joc extrem de modest în mandatul lui Laszlo Balint, s-au conformat cerinței noului tehnician și au prestat cel mai bun meci din acest sezon. „Leii din Bănie” au arătat atitudine încă din startul meciului, în primele 20 de minute fiind asediu la poarta Zoryei Luhansk.

Mihai Rotaru, primă uriașă pentru jucătorii lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-i răsplăti pe jucătorii lui Mirel Rădoi.

Susținută de un public fierbinte și cu un joc mult schimbat în bine, Universitatea Craiova a făcut spectacol la returul cu ucrainenii și l-au încântat pe Mihai Rotaru. Entuziasmat de prestația echipei sale, patronul le-a oferit jucătorilor o primă pentru calificarea în play-off-ulConference League, potrivit fanatik.ro.

După ce Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Conference League, Mihai Rotaru a încasat 750.000 de euro și a decis să îi răsplătească pe fotbaliștii formației din Bănie.

Fotbaliștii lui Mirel Rădoi au împărțit 50.000 de euro pentru această calificare, însă banii mulți vor veni dacă vor ajunge în grupe. Până acolo, însă, îi așteaptă o ”dublă” manșă de foc în care vor întâlni formația israeliană Hapoel Beer Sheva, care a trecut la general de Lugano cu scorul de 5-1.

Exit mobile version