Cum a câștigat Gigi Becali duelul psihologic cu Edi Iordănescu

gigi-becali-edi-iordanescu

foto romaniatv.net

Rezultatele nu l-au putut ține la echipă pe Edi Iordănescu, antenorul despărțindu-se de FCSB la dorința patronului.

Gigi Becali a numit rapid un alt tehnician și a spus și care a fost cuvântul datorită căruia a câștigat războiul psihologic cu Edi Iordănescu.

În propunerea de reziliere pe care amiabilă, Gigi Becali a strecurat intenționat un cuvânt care l-a deranjat teribil pe Edi Iordănescu. Așa cum anunțau și jurnaliștii de la gsp.ro, „pomană” a fost cuvântul care a făcut diferența.

Gigi Becali era de acord să îi plătească două salarii drept „pomană”, iar până la urmă Edi Iordănescu a plecat fără niciun ban din propria-i dorință.

„Da, da. Așa am scris eu, așa am ordonat. Dacă el voia 500.000… Dar asta era suma dacă îl dădeam afară. Așa că i-am făcut o propunere: 7.500 de euro pentru luna noiembrie și 15.000 luna decembrie, pomană. Am făcut-o ca să își dea seama ce înseamnă 500.000 de euro… Eu așa am considerat. Avocații au scris ce am dictat eu. Interzice legea să scrii pomană? Am scris psihologic, ca să nu ceară mai mult”,

a declarat Gigi Becali.

Toni Petrea se reîntoarce la FCSB. El este fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, iar în iulie 2020 a preluat FCSB de la Bogdan Vintilă. Tehnicianul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, înregistrând 28 de victorii, 8 remize şi 13 înfrângeri.

Exit mobile version