Craiova, 7 din 7 în Liga 1. Analiza lui Reghecampf, după debutul cu victorie din play-off. Singurul său regret: „O fază incredibilă!”

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

CS Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în play-off, oltenii impunându-se categoric, scor 3-0, în fața celor de la FC Argeș, care au jucat mai bine de 20 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Latovlevici.

Trupa din Bănie a fost clar echipa superioară, atât pe tabelă, cât și în teren. La flash-interviul de după meci, Laurențiu Reghecampf a analizat prestația elevilor săi.

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și a ținut să îl remarce pe Jovan Markovic, care a fost la un pas să marcheze un gol superb în minutul 26. 

„Haideți să uitam de cele 6 meciuri, că s-au terminat. Să ne bucurăm de primul meci din play-off, unul foarte bun, unde sincer trebuia să închidem jocul din prima repriză. Îmi pare rău la faza lui Marko că nu a intrat mingea în poartă, o fază incredibilă.

Sunt mulțumit pentru cum au alergat băieții, am recuperat foarte bine mingile. A fost o bâlbâială unde am avut puține emoții, dar în rest am controlat jocul cap-coadă. Am avut multe ocazii, am marcat doar două goluri. Ne pregătim pentru următorul meci și vedem”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Craiova țintește locul 2 după prima victorie în play-off

În urma succesului bifat contra celor de la FC Argeș, Craiova ajunge la borna 30 în clasament, la doar un punct în spatele celor de la FCSB, care au însă și un meci în minus.

Laurențiu Reghecampf știe însă că pentru a spera la o poziție cât mai bună, echipa are nevoie de succes etapă de etapă, așa că următorul obiectiv este victoria la Voluntari.

„Nu o să fie ușor (n.r. să ajungă pe poziția a doua), dar trebuie să luăm partidă cu partidă. Să ne câștigăm punctele. Urmează un meci dificil la Voluntari, pe un teren care nu este perfect. Ne așteaptă o echipă puternică, solidă, deci trebuie să ne pregătim bine săptămâna aceasta, pentru a câștiga cele trei puncte”,

a adăugat Reghecampf.
Exit mobile version