Conducerea FCSB, anunț de ultimă oră. Noul antrenor va fi prezentat zilele viitoare

gigi-becali

foto playsport.ro

FCSB a rămas fără antrenor principal după ce Leo Strizu, cel care deținea această funcție în acte, a demisionat. Echipa este în aceste momente și fără Mihai Pintilii, suspendat pentru 4 etape, dar conducerea clubului a anunțat că un nou tehnician va fi numit zilele viitoare.

Leo Strizu, cel care în acte era tehnicianul vicecampioanei României, deținând licența PRO, a anunțat că pleacă de la echipă după victoria cu Petrolul Ploiești, explicând că decizia este una strict personală.

Oamenii celor din staff-ul vicecampioanei României s-au reorientat după plecarea lui Leo Strizu, fiind acum deciși să aducă un om care să se implice mai mult în viața echipei și care să îl susțină mai mult pe Mihai Pintilii.

În acest sens, FCSB va angaja un antrenor cu licență Pro, dar și un tehnician care totodată va decide mai multe aspecte la nivelul echipei. Momentan există mai multe variante, dar zilele viitoare va fi prezentat cel ales.

Potrivit informațiilor transmise, acesta nu este român și va avea o strânsă colaborare cu cel care se ocupă în prezent de roș-albaștri, Mihai Pintilii.

Una dintre variantele de străini care ar urma să o preia pe FCSB din perioada următoare a mai activat în România, ca jucător, în trecut, potrivit declarațiilor făcute de cei din conducerea clubului, la Orange Sport.

Valentin Iliev, dorit de Mihai Stoica la FCSB

Mihai Stoica ar insista pentru numirea lui Valentin Iliev, iar Gigi Becali ar urma să ia decizia finală zilele viitoare, anunță GSP.ro.

Bulgarul are avantajele de a deține Licența Pro și a de a cunoaște bine fotbalul românesc. Ca jucător, Valentin Iliev a evoluat în Liga 1 între 2009 și 2011, când a jucat la FC Universitatea Craiova și FCSB, și în perioada 2015 – 2016, la Universitatea Craiova.

După ce s-a vorbit de varianta Valentin Iliev, a început să fie vehiculat numele altui fost stranier din Liga 1, dar de data aceasta nu unul care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, ci unul care a evoluat chiar pentru rivala CFR Cluj. 

Tony da Silva ar fi dorit de FCSB

O altă variantă pentru banca vicecampioanei ar fi Tony da Silva, conform AS.ro. Fostul fundaș deține licența PRO și în prezent este antrenor secund la Pacos Ferreira, formație aflată pe penultimul loc în primul eșalon portughez. 

FCSB ia în calcul aducerea lui Da Silva pe banca tehnică, în ciuda faptului că a jucat patru ani în tricoul ardelenilor. Însă, în același timp, și FC Argeș este interesată de serviciile portughezului. Da Silva ar urma să ia o decizie zilele următoare

Exit mobile version