Comisia de Disciplină a FRF a decis! Ratează Nicușor Bancu startul de sezon la Universitatea Craiova?

Nicusor-Bancu-U-Craiova

foto playsport.ro

Nicușor Bancu a primit șase etape de suspendare după eliminarea din partida cu Sepsi. Universitatea Craiova a făcut apel la această decizie, însă sancțiunea jucătorului nu a fost redusă.

Căpitanul rămâne indisponibil pentru Universitatea Craiova în primele meciuri din Superliga. Nicușor Bancu mai are de ispășit trei dintre cele șase etape de suspendare primite, după cartonașul roșu văzut în returul din semifinale Cupei României cu Sepsi, scor 0-1.

Nicușor Bancu a fost protagonistul unui moment deloc fericit pe finalul sezonului trecut, la un meci contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Bancu l-a lovit în două rânduri pe Stefan Ashkovski. Mai întâi, Bancu i-a aplicat macedoneanului un cap în piept, tras la indigo cu cel pe care Zinedine Zidane i l-a aplicat lui Marco Materazzi, iar mai apoi, jucătorul Universității Craiova l-a lovit și cu mingea în cap.

Universitatea Craiova vrea cu orice preț în grupele Conference League

Universitatea Craiova nu a jucat niciodată în grupele unei competiții europene și vrea să spargă gheața în acest sezon. Conducerea le-a trasat obiectiv clar fotbaliștilor, indiferent de obstacole.

Universitatea Craiova va debuta în SuperLiga contra lui Sepsi, vineri, 15 iulie, de la ora 21:30. Oltenii sunt însă cu gândul la ceea ce va urma după prima etapă, când vor începe o nouă aventură europeană. Conducerea o vrea neapărat pe „Știința” în grupele UEFA Conference League.

Universitatea e calificată în turul 2 preliminar din Conference League, acolo unde va da piept cu albanezii de la KF Vllaznia Shkoder. Sezonul trecut, în aceeași fază a competiției, alb-albaștrii s-au împiedicat de KF Laci, tot din Albania.

Exit mobile version