Cine va sta pe banca CFR-ului la meciul cu FCSB

cfr_cluj_fcsb

foto: sportghid.ro

CFR Cluj a rămas fără bancă tehnică la meciul cu FCSB, programat azi, de la 21:00, după demiterea lui Marius Șumudică și a întregului său staff.

În aceste condiții, liderul la zi va fi coordonat la meciul de azi, din etapa a 7-a a Ligii 1, de către Cristi Moldovan, antrenorul cu portarii, potrivit unor surse de-ale digisport.ro.

Cristi Moldovan va fi ajutat de pe bancă de Cristian Panin, team-managerul echipei. Deși niciunul nu deține licența Pro, regulamentul le permite să asigure un interimat de 30 de zile, cu Licența A la activ. Acest interimat va fi valabil doar pentru acest meci.

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în derby-ul campionatului

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în derby-ul campionatului. Clujenii stau pe un butoi cu pulbere, cu antrenorul demis și jucătorii ținuți cu forța în afara bazei de pregătire. La FCSB pare mai liniște decât niciodată.

Pe primul loc în Liga 1, cu un parcurs perfect: 18 puncte din 6 meciuri, CFR a ratat calificarea în grupele Europa League, principalul obiectiv al echipei din această vară, iar Marius Șumudică a fost sacrificat.

Ultima întâlnire dintre cele două rivale a avut loc pe 25 mai 2021, la Cluj, și s-a încheiat cu victoria ardelenilor, 2-0, goluri fiind marcate Mihai Gîdea şi Mario Rondon.

Întâlnirea a fost una extrem de dureroasă pentru „roș-albaștri, deoarece la finalul jocului, ardelenii au fost premiaţi pentru cel de-al șaptelea titlu din istoria clubului, devenind cea mai de succes echipă din afara Bucureştiului.

Exit mobile version