Cine o va conduce pe Universitatea Craiova în meciul cu Rapid

Universitatea-Craiova-antrenor

foto prosport.ro

Mihai Rotaru încă nu poate numi un antrenor, deoarece încă n-a fost finalizat litigiul cu Laurențiu Reghecampf. Dosarul e în pronunțare la CNSL, însă oricine pierde are dreptul să facă recurs, în termen de 5 zile.

„Interimarul” Corneliu Papură este contestat vehement de fani, care vor aducerea unui antrenor „demn de Știința”.

Cine o va conduce pe Universitatea Craiova

Corneliu Papură a condus, marți, antrenamentul Universității Craiova și așa va fi și în perioada imediat următoare, potrivit fanatik.ro.

Deși suporterii s-au inflamat după eșecul cu Petrolul (1-3), de duminica trecută, și au amenințat că nu vor susține echipa pe 29 octombrie, în Giulești, contra Rapidului, dacă nu aduce „un antrenor demn de Știința”, patronul Mihai Rotaru nu le poate da satisfacție.

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf și-a luat angajamentul că îi va plăti lui Mihai Rotaru clauza de rezilere în valoare de 300.000 de euro, cele două părți încă s-ar afla în litigiu.

Antrenorul figurează și acum în acte ca antrenor al Universității Craiova, astfel că tocmai din acest motiv oltenii nu pot angaja un alt tehnician, potrivit digisport.ro.

Peluza Nord Craiova explică boicotul cu Rapid

Peluza Nord Craiova nu dă niciun pas înapoi. Virgil Cancea, unul dintre liderii galeriei a vorbit despre ultimele evenimente din Bănie, potrivit fanatik.ro.

Peluza Nord Craiova a decis să nu se prezinte la derby-ul cu Rapid din Giulești dacă Papură nu va pleca de la Universitatea. 

Virgil Cancea, unul dintre liderii Peluzei Nord Craiova, a explicat de ce ultrașii au luat această măsură radicală:

Comunicatul nostru cred că e destul de clar, vreau doar să accentuez ideea. Facem asta din cauza atitudinii jucătorilor și conducerii și a rezultatelor”.

a spus Virgil Cancea.

Protestul ar putea continua și la derby-ul cu FC U Craiova 1948 dacă Papură nu va pleca de la echipă: 

„De-asta e protestul. E greu de spus acum dacă decizia e valabilă doar pentru meciul cu Rapid”.

a mai spus Virgil Cancea.

Comunicatul Peluzei Nord Craiova

„Dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti, ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, urmând ca la meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului!” 

Exit mobile version