Chindia Târgoviște joacă acasă cu CS Universitatea Craiova, de la ora 20:30

Chindia-Targoviste-universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova o întâlneşte astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, pe Chindia Târgovişte. Partida contează pentru etapa a 13-a din Liga 1.

Universitatea Craiova este mare favorită la victorie în acest duel de pe „Ilei Oană”. Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf traversează o perioadă bună, venind după trei victorii consecutive în Liga 1.

Chindia Târgovişte se confruntă cu probleme destul de mari de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, în care antrenorul Emil Săndoi nu poate conta pe şapte jucători.

”Meciul cu Craiova se anunţă a fi foarte greu, cum de altfel sunt toate în momentul de faţă. Întâlnim cea mai în formă echipă din campionat. Cred că la ora actuală Craiova se exprimă foarte bine, este şi foarte eficace, are un lot foarte, foarte bun şi echilibrat, un antrenor foarte bun, cu multă experienţă”, 

a spus Emil Săndoi.

Jucătorii au prins gustul victoriilor

„Jucătorii au prins gustul victoriilor și își doresc de la meci la meci să ajungem acolo unde ne dorim. Este foarte important ca noi să avem parte de același randament, să ne mișcăm și să jucăm așa cum am făcut-o în ultimele partide și dacă vom reuși să legăm victoriile vom ajunge în partea de sus a clasamentului și cu siguranță echipa va avea și mai multă încredere

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version