CFR Cluj i-a dat marea lovitură lui Becali şi i-a furat jucătorul FCSB-ului

Dan-Petrescu-Gigi-Becali

foto spynews.ro

CFR Cluj se pregăteşte pentru cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I, iar oficialii ardelenilor lucrează intens pentru a-i aduce lui Dan Petrescu cei mai buni jucători din primul eşalon.

Campioana României a bifat deja transferul lui Marko Dugandzic, care a revenit în Liga I, după aventura din Rusia, unde a fost legitimat la Sochi, şi i-a prelungit şi contractul lui Andrei Burcă, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Dan Petrescu.

Oficialii CFR-ului au rezolvat deja un prim transfer pentru sezonul următor. Intrat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul brazilian Roger a semnat cu ardelenii şi urmează să se alăture campioanei României la finalul actualului sezon, când îşi va încheia înţelegerea cu UTA.

Aceeaşi reţetă o încearcă acum CFR Cluj cu un alt jucător străin care a impresionat în Liga I.

Hervin Ongenda este pregătit să accepte oferta venită din partea campioanei României, unde poate ajunge tot în vara acestui an, la fel ca Roger, când îşi va încheia contractul cu FC Botoşani, conform sport.ro.

În ultimele două sezoane, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Ongenda şi a oferit chiar şi suma de 400 de mii de euro pentru mijlocaş, însă fotbalistul francez a refuzat să meargă la FCSB şi a preferat să rămână la FC Botoşani, iar acum este în negocieri avansate pentru a ajunge liber de contract la CFR Cluj.

Exit mobile version