CFR Cluj acuză: Craiova e puțin împinsă de la spate

bogdan-mara

foto prosport.ro

La finalul meciului câștigat de CFR Cluj cu FC Voluntari, scor 1-0, în etapa 14 din Liga 1, Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a comentat în legătură cu lupta pentru titlu din primul eșalon fotbalistic.

Bogdan Mara a lansat un atac spre una dintre contracandidatele la cununa cu lauri. Fostul fotbalist susține că trupa lui Laurențiu Reghecampf a avut parte și de câteva decizii controversate la nivel de arbitraj.

Oficialul ardelenilor acuză un ofsaid la primul gol marcat de CSU Craiova și crede că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf este ajutată în lupta pentru câștigarea campionatului.

”Felicitări pentru Craiova, dar ne uităm și noi. Sunt puțin împinși de la spate. Cu Mioveni, primul gol a fost înscris din ofsaid”,

a declarat Bogdan Mara.

Oficialul grupării din Gruia nu este impresionat peste măsură despre Craiova și spune că testul real se va da în duelul direct.

După victoria cu FC Voluntari, CFR Cluj se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu 36 de puncte și este la 8 în fața Universității Craiova și la 12 distanță de FCSB, ocupanta locului 3, dar roș-albaștrii au două meciuri în minus.

Exit mobile version