CFR Cluj a anunțat cum poate ajunge Alex Chipciu la Universitatea Craiova

alexandru-chipciu-cfr-cluj

foto telekomsport.ro

Alexandru Chipciu ar putea face pasul de la CFR Cluj la Universitatea Craiova în acest mercato, după cum a anunțat Ioan Becali la Digi Sport.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, nu a negat informația și a precizat care sunt condițiile în care se poate face tranzacția.

CFR Cluj a anunțat cum poate ajunge Chipciu la Universitatea Craiova

Alexandru Chipciu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, alături de Florin Tănase, de la FCSB, ambii remunerați lunar cu suma de 30.000 de euro. De altfel, tocmai acest salariu imens pentru România ar putea reprezenta un argument în favoarea cedării jucătorului.

”Chipciu are un salariu mare, dar este un jucător de calitate. A demonstrat, s-a pregătit foarte bine, chiar am discutat cu Dan Petrescu si este mulțumit. A apărut o discuție, la Craiova, dar nu a fost nimic oficial. Deocamdată, noi suntem mulțumiți de felul în care se pregătește. Așa că ar fi greu să acceptăm ca el să plece la Craiova și să achităm și o sumă din salariul său”,

a spus Balaj, la playsport.ro.

Oficialii CFR susțin că Alexandru Chipciu s-a evidențiat pe timpul stagiului de pregătire de la Valencia (Spania).

”Chipciu este un jucător de calitate, este un jucător important, care s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă. Un alt fel de Chipciu decât cel pe care l-am găsit eu. Din discuțiile pe care le-am avut cu Dan Petrescu, este foarte foarte mulțumit de modul în care Chipciu s-a prezentat”,

a mai declarat Balaj.
Exit mobile version