Cei doi jucători cărora Gigi Becali le mai dă o șansă la FCSB. „Vreau să-i mai văd”

Gigi-Becali

foto prosport.ro

FCSB s-a impus în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, 3-2, pe terenul celor de la FC Argeș, datorită unui gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. Gigi Becali, a ținut să lămurească situația a doi jucători din lot care încă nu au convins.

Echipa condusă de Toni Petrea nu a avut un atacant pe care să se bazeze în acest sezon, iar mai mulți fotbaliști au fost încercați pe poziția respectivă, însă fără a da un randament mulțumitor până acum.

Finanțatorul a abordat și el problema atacanților, iar după golul marcat de Andrei Dumiter în prelungiri, patronul a anunțat că pe lângă acesta, mai există două variante pentru Toni Petrea, cel puțin momentan.

Cei doi jucători cărora Gigi Becali le mai dă o șansă la FCSB

Gigi becali spune că Andrei Burlacu și Ivan Mamut vor mai primi șanse de a arăta că merită să continue la echipă și din vară, pentru că momentan nu au avut sufiecient timp să-și dovedească valoarea.

„Mamut este mai util pentru noi față de Keșeru. E mai puternic și se bate mai bine acolo în față. Ușor, ușor l-a cam depășit pe Keșeru. Am opțiune pe prelungire la Mamut și trebuie să mă hotărăsc ce voi face cu el.

Și pe Burlacu aș vrea să îl mai văd un pic la lucru. Nici la el încă nu m-am decis. Toți atacanții noștri trebuie să primească șanse să joace. Vi se pare că nenea Keșeru ăsta nu a avut șanse să demonstreze ce poate la noi? Dar, gata, i-a cam trecut timpul. De acum vor juca băieții ăștia mai tineri”,

a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Aduși de la Universitatea Craiova în vară, Andrei Burlacu și Ivan Mamut nu au reușit până acum să convingă.

Exit mobile version