Ce transferuri va face Universitatea Craiova? Prima decizie a lui Mirel Rădoi ca antrenor

mirel-radoi-antrenament

foto as.ro

Mirel Rădoi a fost prezentat ca noul antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul selecționer a fost prezentat oficial și urmează să stea pe banca la returul din turul 3 cu Zorya Lugansk din Conference League.

Mirel Rădoi, noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, admite că monitorizează 200 de jucători din campionatul intern, fotbaliști care ar fi oricând variante pentru gruparea pe care o conduce.

„Cunosc foarte bine campionatul, am, dacă stau să calculez, 200 de jucători pe care i-am monitorizat. Am participat la cantonamente, antrenamente, am făcut rotație, avem o analiză față de jucători și echipe”,

a declarat Mirel Rădoi.

Prima decizie a lui Rădoi ca antrenor al Universității Craiova

Excluși din lot în mandatul lui Laszlo Balint, fostul tehnician, Ionuț Vînă și Dan Nistor se vor întoarce la antrenamentele Universității Craiova.

„Nistor și Vînă vor fi în programul echipei. Vreau să am toți jucătorii la dispoziție. Vom avea discuții și în funcție de ce va fi la antrenamente, vom decide”,

a declarat Mirel Rădoi.

Dan Nistor fusese exclus de Laszlo Balint, după ce la pauza meciului cu U Cluj, mijlocașul îi dăduse replica antrenorului care le bătuse obrazul jucătorilor. Dan ar fi rămas liber de contract în această vară, dar Laurențiu Reghecampf ar fi insistat în primăvară pentru prelungirea înțelegerii cu mijlocașul.

Ionuț Vînă ar fi fost excls pentru lipsa sa de atitudine, iar picătura care a umplut paharul a fost prestația sa din meciul cu U Cluj, din etapa doua a Ligii 1. Atunci, el a fost scos la pauză de Balint.

Exit mobile version