Ce se întâmplă cu Paul Papp: verdictul final i-a aparținut lui Mirel Rădoi

paul-papp-universitatea-craiova

foto prosport.ro

Paul Papp a fost criticat de toată lumea, inclusiv de antrenorul Universității Craiova Mirel Rădoi și de președintele oltenilor Sorin Cârțu, după ce a fost eliminat la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva, 1-1.

Fundașul central a văzut cartonașul roșu la pauză, pe tunelul către vestiare, în urma unui conflict cu un adversar, și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Criticile au curs și se credea că Papp nu va mai evolua la Universitatea Craiova, însă Mirel Rădoi este decis să-i mai dea o șansă.

După ce gruparea din Bănie a încercat să transfere de urgență un fundaș central, dar fără succes, Paul Papp va rămâne în lotul craiovenilor și va fi sancționat doar cu o amendă uriașă. Decizia i-a aparținut în totalitate lui Rădoi, potrivit prosport.ro.

La finalul meciului, Mirel Rădoi s-a declarat dezamăgit de ieșirea nervoasă a lui Paul Papp care i-a lăsat în zece jucători și aproape i-a costat meciul pe olteni.

„A venit acea nebunie a lui Paul. A trebuit să cedăm teren adversarului, ne-am văzut conduşi. Mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel, chiar şi fără foarte multe resurse fizice şi am profitat de spaţii”

a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi: „Sunt foarte supărat pe Paul”

După jocul cu Hapoel Beer Sheva, Mirel Rădoi a declarat că este foarte supărat pe jucătorul său și a anunțat că Papp va primi o amendă record după acest incident.

„Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziţionare greşită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani şi ajungem într-o situaţie din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza şi am aflat că suntem în 10. (n.r. dacă Papp va fi sancţionat)”

„Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toţii”,

a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei.
Exit mobile version