Calculele care o pot face pe Universitatea Craiova campioană în acest sezon

Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe FC Voluntari. Oltenii au suferit pentru cele trei puncte, singurul gol al meciului fiind marcat în minutul 7 de Ștefan Baiaram.

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, a analizat lupta la titlu și a explicat cum le-ar putea devansa Universitatea Craiova pe CFR Cluj și FCSB, după victoria cu FC Voluntari.

În urma acestui rezultat, elevii lui Laurențiu Reghecampf s-au apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj și la unul singur de FCSB, formații care au însă cu un meci disputat în minus. Cu toate acestea, oltenii păstrează șanse la titlu în acest sezon, cu trei meciuri înainte de finalul stagiunii.

Ilie Dumitrescu a făcut calculele care o pot face pe Universitatea Craiova campioană

Cu cele cinci victorii consecutive în play-off, Universitatea Craiova este văzută de Ilie Dumitrescu drept o candidată reală la cucerirea trofeului în acest an. Ilie Dumitrescu a dezvăluit și care este singura modalitate prin care oltenii pot pune mâna pe titlu la finalul acestei ediții.

”Craiova are cu FCSB și după joacă la CFR acasă. Etapa următoare va fi cu încărcătură pentru FCSB, iar Craiova va fi arbitrul campionatului pentru că în următoarele două etape joacă cu FCSB și CFR.

Poate să intre și Craiova cumva dacă va câștiga ambele meciuri. La ultimul meci, printr-o conjunctură, poate să tragă la titlu dacă le bate pe amândouă. Există și posibilitatea asta”,

a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a spus la finalul meciului că speră să nu aibă probleme de lot la meciul viitor, fiind sigur că Universitatea Craiova are maturitatea necesară să continue seria bună de victorii.

Exit mobile version