Cadou de Paște pentru jucătorii Universității Craiova după victoria cu CFR Cluj! Ce surpriză le-a pregătit Mihai Rotaru

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Mihai Rotaru a decis să îi recompenseze pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, după rezultatele bune din ultimele meciuri și, mai ales, după victoria cu CFR Cluj.

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a patra din play-off-ul Ligii 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 3-2, după golurile marcate de către Crețu, Markovic și Roguljic. Pentru ardeleni au înscris Bordeianu și Petrila.

Cadou de Paște pentru jucătorii Universității Craiova

Jucătorii Universității Craiova au primit o veste neașteptată după victoria cu CFR Cluj. Oficialii i-au anunțat că nu vor mai fi nevoiți să stea 10 zile departe de familii și vor putea petrece acasă sărbătorile pascale.

Lotul și staff-ul lui Reghe vor petrece noaptea de Înviere cu familiile, iar a doua zi după amiază, în prima zi de Paște, vor pleca la Pitești pentru meciul de play-off împotriva celor de la FC Argeș.

Programul celor de la Universitatea Craiova este unul complicat. Inițial, era stabilit ca oltenii să plece vineri, 15 aprilie, la Constanța, pentru meciul programat a doua zi împotriva echipei lui Gică Hagi și să revină la Craiova abia pe 25 aprilie, după meciul cu Argeș de la Pitești.

Între cele două meciuri de campionat, oltenii vor juca prima manșă din semifinalele Cupei României, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Obiectivul primordial al Universității Craiova este câștigarea Cupei României, iar dacă vor trece de Sepsi Sf. Gheorghe, vor juca finala împotriva învingătoarei din “dubla” FC Argeș – FC Voluntari.

Exit mobile version