„Bombă” la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Universitatea-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru a reziliat contractul cu directorul de imagine al clubului, fostul internațional Gică Craioveanu. „Grande” e a treia personalitate care părăsește gruparea din Bănie în ultimul an, după managerul general Marcel Popescu și președintele executiv Sorin Cârțu.

Motivul pentru care ruperea acordului, începând cu data de 1 iulie 2023, n-a fost oficializată l-a reprezentat, se pare, dorința de a nu tulbura apele chiar la debutul sezonului, înaintea meciului cu Dinamo.

Mihai Rotaru se desparte de al treilea nume important din club

Fosta mare legendă a Băniei, Gică Craioveanu, s-a despărțit de U Craiova, după ce Mihai Rotaru i-a propus alte condiții pentru a continua colaborarea. Fostul atacant a refuzat propunerea și a precizat că nu vrea să rămână doar decor.

”Da! Este adevărat! De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa”

„Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu! Mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Eu asta îmi doresc”

„Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo și nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Am vrut să îi las să se concentreze doar pe meciul cu Dinamo. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestui proiect, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord”,

a declarat Craioveanu, pentru prosport.ro.

Mesajul lui Craioveanu pentru suporteri

Craioveanu a avut și un mesaj pentru suporterii de la Peluza Sud 97, cărora le-a transmis că nu se poate considera trădător și că nu s-a dezis niciodată de Universitatea Craiova, în ciuda acuzațiilor care i se aduc, potrivit fanatik.ro.

”Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător. Însă, eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo”

„Eu în acest proiect al echipei lui Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a căutat și m-a rugat să mă alătur lor. Mi-a spus că palmaresul Universității este la ei, iar eu pentru Universitatea fac orice. Nu am nimic cu Adrian Mititelu și nu cred că m-ați auzit pe mine să îl vorbesc public de rău”

„Dar acum asta este viața. Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat. Dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă”

„Le urez la băieți multă baftă, iar eu așa cum am fost vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță, deși sunt convins că vor aparea alții acum să se bată cu pumnul în piept”, 

a mai spus Gică Craioveanu.

Rotaru e focusat acum pe atragerea de noi investitori

Patronul oltenilor a dezvăluit că au apărut multe persoane dornice să investească la clubul din Bănie, iar în aceste moment există discuții între cele două părți.

Planul este următorul: fiecare investitor trebuie să contribuie cu câte 250.000 de euro pe sezon, în timp ce el o să bage 1-1,5 milioane de euro în capitalul social care o să fie de 5.000.000 de euro.

„Suprinzător, au apărut foarte multe persoane care vor să investească la Universitatea Craiova. Sunt discuții. Sunt mai optimist decât acum o săptămână. Au fost oameni care nu mă așteptam, extrem de serioși care pun suflet pentru Universitatea Craiova”

„Planul este ca în fiecare an să contribuim cu 5 milioane de euro la capitalul social, fiecare va pune 250.000 de euro pe an, adică 5% din capitalul social. Și aportul meu să fie 1– 1.5 milioane de euro!”,

a spus patronul oltenilor la Fanatik.

Intrat în fotbal în urmă cu 9 ani, atunci când a devenit patronul Universității Craiova, Rotaru (49 de ani) a declarat că a investit aproximativ 17 milioane de euro la clubul din Bănie, fără să recupereze vreun ban.

Omul de afaceri a spus că principala afacere de care se ocupă este în domeniul agriculturii, dar are și alte business-uri conexe.

Exit mobile version