Bombă la Craiova! Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf au negociat despărțirea! Ce spune antrenorul

mihai-rotaru-si-laurentiu-reghecampf

foto fanatik.ro

Laurențiu Reghecampf nu o va mai antrena pe Universitatea Craiova și în sezonul viitor. Reghe a ratat titlul și Cupa României și a calificat echipa în Europa după un meci de baraj cu FC Botoșani.

Antrenorul care a preluat-o pe Universitatea Craiova în iulie anul trecut a anunțat că luni se va prezenta la reunirea echipei și că pleacă doar dacă îi va fi achitată clauza de reziliere.

Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova a terminat pe locul trei în Liga 1, la opt puncte în spatele FCSB-ului și cu nouă lungimi mai puțin decât campioana CFR Cluj. Mai mult, formația din Bănie a ratat și al doilea obiectiv al sezonului, câștigarea Cupei României, competiție pe care a părăsit-o în semifinale, unde a pierdut cu Sepsi.

Ce spune Reghecampf despre despărțire și clauza de reziliere

Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție după informațiile apărute privind despărțirea sa de Universitatea Craiova. Ținta sa principală au fost declarațiile președintelui Sorin Cârțu.

Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”,

a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova după un singur an petrecut pe banca tehnică a echipei.

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru s-au întâlnit în cursul zilei de joi şi au stabilit termenii despărţirii. În urma negocierilor, s-a decis că Reghe va mai primi încă două salarii alături de staff.

Actele nu s-au parafat încă, dar părțile s-au înțeles verbal. Rotaru și Reghecampf au un „gentleman agreement”. Probabil, vineri se vor semna și documentele. De o săptămână se negociază termenii rezilierii, potrivit fanatik.ro.

Până duminică, 12 iunie, Universitatea ar putea avea antrenor, lista abordării fiind următoarea: Mirel Rădoi, Liviu Ciobotariu, Ladislau Boloni, Daniel Isăilă. Obiectivul noului antrenor va fi, clar, titlul!

Exit mobile version