Becali a găsit vinovații pentru înfrângerea categorică de la Cluj

Gigi-Becali

Gigi Becali

Gigi Becali nu s-a arătat deranjat de eșecul drastic suferit de FCSB în Gruia, ba chiar a insistat că are toată încrederea în Edi Iordănescu, despre care a recunoscut că a fost afectat de înfrângere.

Patronul ”roș-albaștrilor” a spus că rezultatul trebuie să fie pus pe seama gazonului dificil din cauza ploii, dar și a erorilor comise de Ovidiu Popescu și Andrei Vlad.

”Nu mi-a plăcut de Edi Iordănescu, l-am văzut descurajat. Echipa noastră nu poate juca în baltă. Nu poți căra mingea prin baltă.

Tănase nu e jucător de baltă, cum nu sunt nici Olaru, Tavi Popescu. Nu sunt jucători de baltă. A fost apa și au fost gafele lui Ovidiu Popescu și Vlad.

Edi deznădăjduiește, dar îi transmit să nu mai facă asta. Nu am vorbi cu el, l-am văzut puțin descurajat, dar îi transmit că va fi bine. Să muncească și să aibă răbdare.

Merg pe mâna lui Edi, este un fleac diferența de 12 puncte, sunt 6 puncte la ora asta pe care le putem diminua sau să trecem peste ei chiar la sfarsitul sezonului regulat. Nu am nicio problemă, am răbdare, stiu ce lucrează Edi”,

a declarat Gigi Becali.

CFR Cluj a învins-o pe FCSB cu scorul de 4-1, duminică seară, pe teren propriu, în etapa cu numărul 7 a Ligii 1.

În acest moment, FCSB este pe locul 7 în clasament, la 12 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Exit mobile version