Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB. Un titular de la Universitatea Craiova a ajuns pe perfuzii

Laurentiu-Reghecampf-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

După pauza provocată de jocurile echipei naționale, Universitatea Craiova se va deplasa în etapa #3 din play-off pe Arena Națională pentru partida cu FCSB, programată duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00.

Oltenii au cedat runda precedentă în deplasarea de la Voluntari, scor 1-3, iar următoarele două dueluri le vor susține în compania echipelor mai bine clasate, FCSB, respectiv CFR.

Înaintea acestor două partide, Laurențiu Reghecampf se confruntă cu mari probleme de efectiv, după ce în ultima săptămână nu s-a putut baza la antrenamente pe mai mulți fotbaliști din lot. 

Reghecampf nu s-a putut baza în ultimele zile pe mai mulți fotbaliști

Laurențiu Reghecampf nu a putut susține antrenamentele conform planului în ultima săptămână, după ce mai mulți jucători au fost la acțiunile echipei naționale, în timp ce fotbaliștii rămași în Bănie s-au confruntat cu probleme medicale, acuzând stări de gripă.

Nicușor Bancu și Andrei Ivan au fost convocați la prima reprezentativă de Edi Iordănescu, Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu și Jovan Markovic au mers la naționala de tineret, Ionuț Mitran a spus „prezent” la selecționata U20, în timp ce Atanas Trică şi David Sala s-au alăturat României U18. 

Din cauza focarului de gripă de la lot, Reghecampf nu s-a putut baza în ultimele zile nici pe fotbaliștii rămași acasă, dintre aceștia cel mai afectat fiind Dan Nistor, care a ajuns la perfuzii, conform ProSport. 

Craiova și-a anulat inclusiv o partidă amicală pe care o avea programată week-end-ul trecut în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Exit mobile version