Anunțul momentului în fotbal. Cristiano Ronaldo și-a găsit echipă

Cristiano-Ronaldo

foto ailypost.ng

Publicația spaniolă MARCA a făcut luni un anunț bombă cu privire la viitorul lui Cristiano Ronaldo, jucător care ar fi ajuns deja la un acord cu noua sa echipă, scrie sursa citată. Atacantul lusitan, în prezent liber de contract, ar urma să fie cel mai bine plătit sportiv al lumii de la 1 ianuarie.

Marca anunță că portughezul a bătut palma cu arabii de la Al-Nassr și va semna un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.

Cristiano Ronaldo va încasa o avere în următorii 2 ani și jumătate

Multiplul câștigător al Balonului de Aur urmează să încaseze pe sezon aproximativ 100 de milioane de euro de la formația din Arabia Saudită. În plus, Ronaldo ar urma să mai câștige încă 100 de milioane de euro din diferite bonusuri și contracte de publicitate, notează sursa citată. Lusitanul va ajunge la un venit undeva în jurul la 200 de milioane de euro pe an.

Jurnaliștii spanioli speculează că pasul înapoi făcut de Ronaldo are legătură cu forma sportivă, una clar mult sub nivelul cu care atacantul a obișnuit. Lusitanul practic renunță la marea performanță și la visul de a mai juca din nou în Champions League.

Cu toate că declarase în repetate rânduri că își dorește să mai joace măcar un an în UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo s-a răzgândit și se retrage definitiv din sfera fotbalului de mare performanță, dacă mutarea se va concretiza.

David Ospina, Gonzalo Martinez, Anderson Talisca, Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar ar urma să fie colegi cu lusitanul.

Al-Nassr este pregătită în acest moment de fostul antrenor al celor de la AS Roma, francezul Rudi Garcia.

Exit mobile version