Anunțul făcut de Mihai Rotaru: „Dacă nu a plecat atunci, nu mai pleacă acum”

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru mizează în continuare pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă Universitatea Craiova are șanse mari să nu bifeze obiectivul sezonului, titlul în Liga 1.

Cu patru etape înainte de final, Universitatea Craiova ocupă poziția a treia în play-off, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. FCSB este pe locul 2 în acest moment, cu 4 puncte avans.

Antrenorul Universității Craiova este foarte apreciat de oficialii formației din Bănie. Patronul Mihai Rotaru a transmis că are încredere totală în Laurențiu Reghecampf și pentru sezonul viitor.

„Dacă Reghecampf nu a plecat după seria neagră începută cu FC Argeș, de ce ar pleca acum?! Nu s-a pus problema nicio secundă, am mers pe mâna lui, am pus peste 70% din eșecuri pe seama ghinionului. A fost o perioadă ghinionistă a sezonului”,

a declarat Mihai Rotaru.

Reghecampf va continua la Universitatea Craiova și în sezonul viitor

Finanțatorul formației antrenate de Laurențiu Reghecampf este mulțumit de felul în care au evoluat lucrurile la Craiova. Mai mult, el a declarat că va continua și sezonul viitor cu Reghecampf în postura de antrenor.

„Realistic vorbind, nu avem nicio șansă (n.r. – la titlu), am spus-o la finalul sezonului regular, însă ne-am împăcat cu gândul. Vrem să ne batem la locul 2, e un obiectiv tangibil. Vrem să batem FC Voluntari, dacă am fi bătut în tur, eram acolo”

„Noi la Voluntari ne gândim, e o chestie de orgoliu, la fel cum a fost și la meciul cu Sepsi. Așa a fost și cu FC Argeș, am știut că nu avem nicio șansă să pierdem vreun punct cu Argeș”,

a mai spus finanțatorul.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 20.00.

Exit mobile version