Anunțul făcut de Gigi Becali înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi-Becali

foto prosport.ro

Gigi Becali a prefațat următorul meci al FCSB-ului, împotriva lui CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20:30. Patronul FCSB-ului se așteaptă la o asistență record pentru acest sezon de Liga 1, cu aproximativ 50.000 de suporteri în tribunele Arenei Naționale.

Gigi Becali se așteaptă ca CFR Cluj să nu-i pună mari probleme FCSB-ului, din cauza absenței ”creierului” Ciprian Deac, accidentat, potrivit fanatik.ro.

Anunțul făcut de Gigi Becali

”Cred că vor fi 50.000 de oameni. E meci acasă, iar CFR nu mai e aia din trecut. E altă CFR, fără Deac parcă nu are un ‘creier’ acolo, care să dirijeze”,

a declarat Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei României a comentat și posibila retragere a lui Neluțu Varga din fotbal, ironizând CFR-ul și spunând că nimeni nu o să se grăbească să dea bani pentru a cumpăra clubul, cum s-a întâmplat pentru FCSB.

”Dan Petrescu, e problema lui, poate să plece, dar Neluțu cum să plece? Că trebuie să-i dea cineva banii. E obligat să rămână. Porumboiu, pe primul loc, apoi Neluțu”

„Au băgat prea mulți bani, vreo 40 de milioane, e cel mai afectat dintre toți din fotbal. Eu de-asta spuneam că mă întind cât mi-e plapuma, să nu-mi digere degetele”,

a spus Gigi Becali.

Becali: „Nu mai cumpără nimeni clubul acum”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre vânzarea clubului, spunând că în momentul de față așteaptă finalul campionatului, în care speră ca echipa lui să pună mână pe trofeu, după care va începe negocierile:

„Nu mă așteptam, dar au apărut trei și nici nu mai știam ce să zic. A mai apărut și un arab. Nu mai poate să fie arabul acum, pentru că am spus că discutăm după”

„Nu știu, pe cuvânt. N-am nicio ofertă și nu discut la ora asta despre niciun jucător, pentru că vreau să vedem dacă luăm titlul!”

a mai spus patronul „roș-albaștrilor”.

Pe câți spectatori mizează Gigi Becali la meciul cu CFR Cluj

O singură dată s-a întâmplat ca FCSB să aibă minimum 50.000 de spectatori pe Arena Națională la un meci de campionat, pe 28 mai 2013, la 4-0 cu FC Brașov, când roș-albaștrii au sărbătorit primul titlu cu Reghecampf la cârmă. Atunci au fost 50.224 de oameni în tribune. 

În acest sezon, cea mai mare asistență a fost la un meci european, 1-0 cu Dunajska Streda în preliminariile Conference League, 40.457 oameni.

FCSB a atins borna de 50.000 de spectatori la mai multe meciuri europene, precum:

Exit mobile version