Al 11-lea transfer al verii la FCSB. Detalii despre fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali

Gigi-Becali

foto cancan.ro

Gigi Becali este foarte aproape de a mai bifa un transfer. Este vorba despre Kevin Boli (31 de ani), de la FC Botoșani, francezul care a fost dorit și de Dan Petrescu la CFR Cluj, informează digisport.ro.

Gigi Becali a insistat foarte mult pentru aducerea francezului, numai că Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor, nu este ușor de înduplecat. Milionarul din Pipera vrea să achite pentru Boli o sumă destul de mică, până în 100.000 de euro, plus că Botoșani nu va rămâne descoperită pe acel post prin revenirea brazilianului Vinicius în Liga 1.

Kevin Boli a fost integralist pentru FC Botoșani în meciul pierdut luni seară pe terenul Universității Craiova, scor 0-1, din cadrul etapei cu numărul 7 a Ligii 1. 

Valeriu Iftime vrea să obțină 350.000 de euro în schimbul lui Boli, o sumă de trei ori mai mare decât a oferit campioana României.

FCSB, 10 transferuri în vara lui 2022

Andrea Compagno este cel de-al 10-lea jucător adus de FCSB în vara lui 2022. Ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori (San Marino), Andrea Compagno a promovat cu formația lui Adrian Mititelu în Liga 1, în vara lui 2021. Pentru olteni, atacantul ialian a reușit să înscrie 17 goluri în 34 de meciuri, în Liga 1.

Roș-albaștrii au mai reușit, în această perioadă de mercato, să-i achiziționeze pe Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Exit mobile version