Adrian Mititelu jr. a fost interzis un an pe stadioane de către Jandarmerie

adrian-mititelu-jr

foto prosport.ro

Adrian Mititelu jr., fiul patronul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu, aflat în închisoare, a fost interzis un an pe stadioane de către Jandarmerie, după un incident petrecut, luni, la meciul cu Rapid, scor 0-0, disputat în deplasare, la Mioveni, în etapa XIV-a a a Ligii I, informează digisport.ro.

În minutul 73, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane din delegaţia oaspete, aflate la tribuna I. 

O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei către rapiştişti, în momentul în care se pregăteau să reia meciul după dictarea unei lovituri libere. Fundaşul gazdelor Cristian Săpunaru a intrat într-un conflict verbal cu persoanele din delegaţia craiovenilor, aflate la Tribuna I, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul.

Partida a fost întreruptă mai mult de un minut în urma acestui incident.

Marţi, jandarmeria a anunţat că un oficial al echipei craiovene, pe care nu l-a numit, a fost sancţionat cu măsura interzicerii accesului pe stadioane timp de un an.

Presa sportivă a scris că persoana sancţionată este Adrian Mititelu jr., deşi nu este clar dacă acesta a fost cel care a aruncat sticla.

Exit mobile version