Academica Clinceni – Universitatea Craiova. Oltenii, nervoși după victorie. Ce i-a enervat pe jucătorii lui Reghecampf

academica-clinceni-universitatea-craiova-

foto fanatik.ro

Academica Clinceni – Universitatea Craiova 1-3. Echipa lui Laurențiu Reghecampf e aproape sigură de prezența în play-off după victoria cu ultima clasată din Liga 1. Cu toate acestea, oltenii nu au fost mulțumiți la finalul partidei.

Fundașul Bogdan Vătăjelu s-a arătat supărat pe ratările colegilor din atac. Jucătorul de 28 de ani crede că șansele uriașe irosite în meciurile jucate de-a lungul sezonului au costat-o scump pe Universitatea Craiova.

Bogdan Vătăjelu, nervos după victorie

„Dacă stai să te gândești la ce s-a întâmplat cu Farul, trebuia să câștigăm cu 5-0, 6-0, dar nu a fost așa. Clinceni a făcut un joc destul de bunicel, noi am avut puține dificultăți, s-au închis puțin mai bine. În repriza a doua puteam să mai marcăm două-trei goluri.

La noi așa se întâmplă mereu, ratăm foarte mult și se vede pe tabelă. Trebuia să ne păstrăm calmul, ne-au egalat la singura situație a lor. Trebuie să fim mai concentrați”,

a spus Bogdan Vătăjelu.

Clinceni – Universitatea Craiova 1-3 | Ionuț Vînă: „E o situație grea!”

Și Vînă a avut un strigăt de disperare. Mijlocașul venit de la FCSB a recunoscut că Universitatea Craiova a făcut un sezon slab. Oltenii nu se mai gândesc la titlu în actuala stagiune.

„Dacă nu eram atenți, puteam să avem un meci foarte greu. Sunt imprevizibili, ei nu mai au ce să piardă, au venit să joace fotbal. În play-off vrem să scoatem maxim de la fiecare meci. Am pierdut startul, trebuie să fim realiști, nu putem să ne gândim foarte departe. E un moment greu, trebuie să vedem ce putem să obținem în play-off”,

a spus Ionuț Vînă.
Exit mobile version