Academica Clinceni – Universitatea Craiova. Nu e loc de pași greșiți pentru Craiova lui Reghecampf

Academica-Universitatea

foto eurosport.ro

Academica Clinceni și Universitatea Craiova se întâlnesc în runda cu numărul 27 a Ligii I, luni seara, de la ora 19:55. Craiova lui Reghecampf vine după două victorii consecutive în campionat, iar cu un succes obținut în fața Academicii și-ar asigura în proporții mari o poziție de play-off la finalul sezonului regular.

De partea cealaltă, formația din Clinceni se zbate să adune puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

Academica Clinceni – Universitatea Craiova, ora 19:55

Duelul dintre Academica Clinceni și Universitatea Craiova, din runda cu numărul 27, pare unul disproporționat, cel puțin pe hârtie. Universitatea Craiova este în revenire de formă și vine după două succese în campionat, scor 6-1 cu Dinamo și 2-0 cu rivala FC U Craiova, iar cu o victorie obținută în fața Academicii ar egala-o la puncte pe FC Botoșani, ocupanta locului 4 din clasament. Pltenii și-ar asigura în proporții mari și prezența în play-off-ul acestui sezon.

Academica Clinceni vine după 6 înfrângeri consecutive în campionat. Trupa ilfoveană este pe ultimul loc în Liga I și are cea mai slabă defensivă a acestui sezon, la egalitate cu Dinamo, cu 58 de goluri încasate. În runda precedentă, Academica a încasat cea mai rușinoasă înfrângere din stagiunea 2021 – 2022, scor 2-8 în deplasare cu Farul Constanța.

În tur, Craiova s-a impus cu 5-0 datorită unor goluri marcate de Bancu, Markovici, Ivan, Roguljic și Dan Nistor.

Exit mobile version