Eugen Neagoe, veste excelentă înainte de U Craiova – CFR Cluj

Eugen-Neagoe

foto prosport.ro

Eugen Neagoe, veste excelentă înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj! Basil Ndong a revenit la echipă, informează fanatik.ro.

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj, care este programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii speră să repete evoluțiile din ultima întâlnire cu ardelenii și să obțină cele trei puncte.

Eugen Neagoe, veste excelentă înainte de U Craiova – CFR Cluj

Deși părea că problemele lui Eugen Neagoe s-au înmulțit înaintea derby-ului cu CFR Cluj, tehnicianul alb-albaștrilor a primit o veste bună.

Basilio Ndong a revenit în cursul zilei de vineri la Universitatea Craiova și este apt de joc pentru confruntarea cu campioana României.

Postul de fundaș stânga era marea problemă a lui Eugen Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

„Geană” nu îi avea la dispoziție pe Bogdan Vătăjelu și Nicușor Bancu, iar Basilio Ndong urma să revină mai târziu de la națională.

Basilio Ndong a revenit la baza de pregătire „Ilie Balaci” în cursul zilei de vineri și a efectuat ședința de pregătire împreună cu lotul oltenilor.

Bogdan Vătăjelu va reveni la antrenamente peste două săptâmâni

Bogdan Vătăjelu este un alt jucător pe care Eugen Neagoe îl așteaptă cât mai rapid la antrenamentele Universității Craiova.

Fundașul „alb-albaștrilor” a ieșit accidentat din partida cu UTA Arad, scor 2-1, și nu a putut fi recuperat pentru primele confruntări din play-off.

Bogdan Vătăjelu are o fractură de metatarsian și va reveni la antrenamentele „alb-albaștrilor” peste două săptâmâni.

Eugen Neagoe va fi nevoit să îi folosească pe Mihai Căpățînă sau Ștefan Vlădoiu pe postul de fundaș dreapta.

Istvan Kovacs conduce derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj va fi condus la centru de Istvan Kovacs. Alegere ciudată pentru camera VAR, unde va fi Marcel Bârsan.

Confruntarea din Bănie va fi arbitrată de Istvan Kovacs. “Centralul” din Carei este la a 15-a delegare din actuala stagiune în SuperLiga şi la a doua din play-off, după ce a condus Farul – Sepsi 2-1, în prima etapă.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Florin Neacşu şi Tunyogi Ferencz, rezervă fiind Iulian Călin. Surprinde delegarea lui Marcel Bârsan în camera VAR, în condiţiile în care a comis deja o gafă în această etapă.

Exit mobile version