Derby-ul cu CFR Cluj, meci de totul sau nimic la Universitatea Craiova

CFR-Cluj-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Lupta pentru cupele europene se încinge pe finalul play-off-ului din SuperLiga, iar oltenii speră sa facă un pas în față la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 21:00, iar oltenii sunt cu gândul la cele trei puncte pe stadionul din Gruia.

Deși șansele pentru poziția secundă au scăzut considerabil după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, oltenii sunt cu gândul la calificarea în preliminariile Conference League. Universitatea Craiova este cu trei lungimi în spatele celor de la CFR Cluj, însă elevii lui Eugen Neagoe pot trece pe podium cu o victorie, potrivit fanatik.ro.

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă din partea jucătorilor Universității Craiova pentru meciul din deplasare cu CFR Cluj.

Președintele oltenilor anticipează că meciul va fi agresiv și este prudent la forma slabă pe care o traversează campioana României, spunând că Dan Petrescu nu este un antrenor care să se dea bătut prea repede.

 „Din punctul meu de vedere, va fi un meci infinit mai greu decât dacă ar fi avut CFR-ul două victorii la rând. Pe Dan Petrescu nu-l văd un tip care să fie resemnat și care să accepte ușor trei meciuri pierdute consecutiv, pentru că punem și meciul din Cupă”

„Meciul va fi agresiv, foarte important și pentru noi și pentru ei, de-asta spun că noi nu avem voie să avem un dram de resemnare la jucătorii noștri”

„Trebuie să îi vedem mobilizați ca pentru meciul vieții dacă vrem să ne gândim pentru lupta la Europa, pentru ce înseamnă obiectivele noastre de cupe europene”,

a declarat președintele oltenilor.

Sorin Cârțu: „S-au aruncat multe puncte pe geam!”

„Noi să fim acolo, să ne găsim locul de baraj, locul doi sau locul trei, nu știu. Noi trebuie să găsim acest lucru, care, din păcate, la ora asta ar fi trebuit rezolvat. Din păcate noi am aruncat multe puncte pe geam. Am spus, la ora asta sunt niște note de plată, pe care noi trebuie să le plătim. S-au consumat în anumite circumstanțe, într-o anumită perioadă”,

a continuat Sorin Cârțu.

Programul play-off-ului:

Exit mobile version