CFR Cluj își consolidează poziția de lider în Liga 1

dan-petrescu-cfr-cluj

foto sport.ro

CFR Cluj a învins luni seara formația Sepsi Sf.Gheorghe și s-a distanțat la opt puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

Partida s-a disputat la Cluj-Napoca și a fost câștigată de clujeni cu scorul 2-0. Golurile au fost înscrise de Rachid Bouhenna și Emmanuel Culio.

CFR adună 33 de puncte, se află în fruntea clasamentului și se distanțează la opt puncte de ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Pe locul 3 se află FCSB, cu 24 de puncte, dar și o partidă în minus.

Emmanuel Culio despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Emmanuel Culio consideră că e normal să se vorbească despre acest lucru, pentru că la toate echipele mari din lume există presiune, incluzând-o aici pe CFR Cluj.

„E foarte important că echipa a câștigat. Cred că echipa a jucat mult mai bine decât înainte. Pentru noi, pentru moral, e foarte bine. Se știe că aici, la CFR, tot timpul trebuie să câștigăm. E presiune mare aici. Tot timpul trebuie să câștigăm și să fim campioni„,

a declarat Emmanuel Culio.

Etapa viitoare CFR Cluj va juca tot pe teren propriu cu FC Voluntari, iar Sepsi va întâlni la Sf.Gheorghe formația Dinamo București.

Exit mobile version