Ce a spus Simona Halep despre Sorana Cîrstea înaintea meciului direct de la Indian Wells

Halep-Cîrstea

foto eurosport.ro

Simona Halep, locul 26 WTA, s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Cori Gauff, și va juca în următoarea fază cu Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, care a trecut cu 5-7, 6-1, 6-0 de Anna Kalinskaya.

Simona Halep a vorbit despre duelul cu Sorana Cîrstea, despre care a spus că este o „jucătoare grozavă”.

„Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare”,

a spus Simona Halep, conform Eurosport.

Va fi primul meci între cele două jucătoare după aproape 12 ani, de la o victorie a Soranei la Cincinnati, 6-2, 6-4, în august 2010. Sorana conduce situația duelurilor cu Halep, 2-1 la general. Simona a câștigat tot în 2010, la Marbella, 6-4, 7-6 (4).

Simona Halep și Sorana Cîrstea, vecine în clasament

Simona Halep, 26 WTA, și Sorana Cîrstea, 27 WTA, sunt vecine de clasament, după ce au avut de-a lungul anilor traiectorii diferite în carierele lor.

Traseele diferite ale celor două le-au adus acum foarte aproape una de alta, vecine chiar în ierarhia mondială: Simona pe 26, Sorana pe 27.

Exit mobile version