Români cu certificate false de vaccinare anti-COVID, în stare gravă în spital

Cristian Oancea

foto: facebook/Cristian Oancea

Polițiștii din Timișoara fac cercetări după ce au apărut informații că în spitale s-ar afla internați pacienți COVID în stare gravă, cu certificate false de vaccinare.

Ancheta a pornit de la declarația managerului Spitalului de Boli Infecțioase din localitate, care a spus că uneori se întreabă dacă bolnavii care ajung în unitatea medicală sunt într-adevăr vaccinați.

„Noi ne punem problema: cei care vin cu forme severe de boală și se declară vaccinați, oare chiar sunt vaccinați?”,

se întreabă managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, medicul Cristian Oancea.

Să nu fie vorba de „vaccinarea la chiuvetă”

„Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică.

Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.

Cert este că deja în spațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați.

Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”,

a declarat la Digi 24, medicul Cristian Oancea.
Exit mobile version