Dieta cu pepene verde. Cum să slăbești 5 kilograme în doar o săptămână

dieta-cu-pepene-rosu

foto clickpoftabuna.ro

Dacă de ceva vreme îți dorești să mai scapi de ceva kilograme în plus, acesta este cel mai bun moment pentru a ține o dietă cu pepene verde. 

Vei reuși să slăbești cel puțin 5 kilograme într-o săptămână, ba mai mult decât atât, vei face și o cură de detoxifiere, pentru că dieta cu pepene verde are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Mai ales că este indicat să ții o cură de detoxifiere cel puțin de două ori pe an.

Există mai multe modalități de a ține această dietă. Fie se urmează în două etape, fie se ține un meniu clar pe zile, dacă nu poți să mănânci trei zile numai pepene verde.

În prima parte a dietei, trebuie să consumi timp de trei zile, numai pepene verde, maxim trei kilograme. Vei observa că vei slăbi trei kilograme, în doar aceste trei zile, iar detoxifierea organismului se va face într-un ritm alert.

În cea de-a doua etapă a dietei, vei consuma trei mese pe zi, iar pepenele roșu va fi gustarea dintre acestea. La micul dejun, consumă un bol de cereale integrale cu lapte şi o felie de brânză.

La masa de prânz, meniul constă în carne de vită, de pui sau peste şi o salată. La cină, mănâncă pepene verde. Între mic dejun și prânz, consumă 2-3 felii de pepene ca și gustare.

Dacă vei ține acest regim alimentar timp de două săptămâni, vei reuși să scapi de 6 – 8 kilograme, în mod sănătos.

Pentru rezultate excelente, încearcă să ții dieta cu strictețe. De fiecare dată când ți-e foame, consumă o felie de pepene, deoarece va calma senzația de foame, va hidrata foarte bine organismul.

Exit mobile version