Cum te poate ajuta să slăbești un produs alimentar considerat pe nedrept gras și periculos

slabire-branza

foto superfit.ro

Cum te poate ajuta să slăbești un produs alimentar considerat pe nedrept gras și periculos? Grăsimea din alimente a început să-și reintre în drepturi după ce ani de zile a fost considerată un Bau Bau pentru inimă și vasele de sânge.

Pe lângă sursele bune de grăsimi precum nucile, uleiul de măsline, peștele gras și gălbenușul de ou, și brânza începe să revină în atenția medicilor. Și nu ca dușman, ci ca prieten al siluetei.

Calciul din produsele lactate poate ajuta la pierderea în greutate. De asemenea, conținutul de proteine din laptele de oaie, este dublu față de cel din laptele de vacă, astfel că senzația de sațietate este mai mare.

Brânza de oaie și de capră, secretele longevității

Doctorul Steven Gundry, medic cardiolog american, spune că 30 la sută dintre caloriile din laptele de capră și oaie sunt MCT, adică acele grăsimi care ne pot ajuta să slăbim. De altfel, grăsimile MCT au fost prima oară descoperite în laptele de capră.

Conform medicului Stevn Gundry , consumul de brânzeturi de capră și oaie ar fi secretul longevității unor popoare din Blue Zones (zonele de pe Glob cu cele mai multe persoane centenare).

De exemplu, în Sardinia, cei mai longevivi sunt cei care trăiesc la munte, iar consumul de brânză de oaie ar fi o posibilă explicație. La fel se întâmplă și într-o anumită zonă din Costa Rica, aceste două regiuni având în comun consumul de brânzeturi de capră și oaie.

Exit mobile version