Cele mai bune gustări cu iaurt pentru un abdomen plat

dieta

foto bzi.ro

Poți pierde în greutate în timp ce te bucuri în continuare de deliciile preferate. Cu toate acestea, o dietă sănătoasă și echilibrată este unul dintre cei mai importanți factori în slăbire. Care sunt cele mai bune gustări cu iaurt pentru pierderea grăsimii pe abdomen.

Mulți oameni presupun că pentru a pierde grăsimea de pe abdomen trebuie să faceți exerciții specifice. Antrenamente care să vizeze acea parte a corpului. Iaurtul este un ingredient permis în diete pentru că are în compoziție proteine. Acestea te ajută să scapi rapid de senzația de foame.

Când vine vorba de alimente pentru o dietă mai sănătoasă, iaurtul este o alegere excelentă pentru un mic dejun ușor sau o gustare rapidă. Iar tipurile de iaurt care sunt sărace în zahăr adăugat, sărace în grăsimi și bogate în proteine pot fi adăugări utile la un mod de a mânca echilibrat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Parfait de iaurt cu fructe și granola

Acest parfait de iaurt te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă. De ce? Pentru că poate reprezenta o alternativă sănătoasă la desert. Are un conținut mult mai mic de zahăr.

Rețeta necesită un iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi. Acest tip e de obicei bogat în proteine și conține mai puțin zahăr. Poți folosi orice tip de iaurt vrei.

Iaurt grecesc cu ananas, kiwi, mango și sirop de ghimbir

Iaurtul grecesc este o alegere excelentă pentru a menține scăzut nivelul de zahăr. Acesta ajută la păstrarea nivelului de proteine mai ridicat. Această rețetă îndulcește iaurtul datorită siropului de ghimbir, așa că dacă încerci să limitezi zahărul adăugat, puteți renunța și la acest adaos.

Iaurt cu dovleac

Această rețetă de iaurt de casă se face cu ajutorul unui crockpot. Nu numai că este sănătos și grozav pentru obiectivele tale de a scăpa de grăsimea de pe abdomen datorită conținutului scăzut de zahăr, dar este și mai ieftin decât să cumperi iaurt din magazin.

Exit mobile version