Apa sărată vindecă rănile, nămolul te scapă de dureri! Ce afecțiuni ginecologice pot fi tratate la Sovata

Sovata

foto stirilekanald.ro

În prezent, bolile inflamatorii de natură ginecologică sunt mai frecvente decât în trecut, dar tot astăzi, acestea pot fi vindecate în mod natural. Pentru că atunci când vorbim despre sănătatea feminină, ne referim întotdeauna la un subiect sensibil care necesită o atenție deosebită. La Sovata, natura vindecă bolile ginecologice.

Astăzi, un ajutor valabil pentru combaterea problemelor ginecologice vine din apele termale și nămolul sapropelic peloidogen din Lacul Ursu.

Băile, nămolurile pelvine, irigațiile vaginale și aerosolii locali contracarează de fapt multe tulburări inflamatorii cronice precum anexita, vaginita, rezultatele intervențiilor chirurgicale, inflamațiile pelvine, uneori o cauză contributivă a unor forme de sterilitate.

Afecțiuni ginecologice tratate la Sovata

Afecțiunile de natură ginecologică, problemele organelor genitale de ordin inflamator, infertilitatea primară și secundară, disfuncțiile menstruale sau ovariene se pot trata cu succes folosind nămolul terapeutic și apa sărată.

Apa sărată ameliorează psoriazisul

Cura de tratament pentru psoriazis se focusează pe băi în cadă cu apă sărată extrasă din Lacul Ursu și împachetări totale sau parțiale cu nămol.

Acestora li se adaugă ședințe de gimnasticaă, precum și accesul în zona spa la bazinele cu apă dulce și sărată, piscină, jacuzzi, saună finlandeză, cu aburi, infrasaună, aromasaună.

Nămolul sapropelic are efect intens antiinflamator și de diminuare a durerilor articulare, atât imediat, cât și pe termen de 3-6 luni posttratament.

Este intens mineralizant și bogat în sulfură de fier coloidală. Formula sa este una unică deoarece la baza formării lui se găsesc flora, fauna și microfauna dezvoltate foarte bine datorită apei calde a lacului.

Exit mobile version