Angajații Amazon vor trebui să poarte măști în interior

Amazon 1

foto: en.wikipedia.org

Toți angajații Amazon ai depozitelor americane vor trebui din nou să poarte măști în interior începând de luni, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați, a confirmat compania CNN Business vineri.

Unul dintre cei mai mari angajatori din America își regândește politicile de coronavirus în fața infecțiilor în creștere legate de varianta Delta.

„Ca răspuns la răspândirea în ceea ce privește noile variante Covid-19 în SUA și la îndrumarea autorităților de sănătate publică și a experților noștri în domeniul medical, avem nevoie maști în interior, indiferent de starea de vaccinare”,

a declarat Kelly Nantel, un purtător de cuvânt al Amazonului, într-o declarație către CNN Business.

„Urmărim îndeaproape situația și vom continua să urmăm îndrumările guvernului și să lucrăm îndeaproape cu profesioniștii din domeniul sănătății, ascultându-le sfaturile și recomandările”,

a adăugat Kelly Nantel.

Un număr din ce în ce mai mare de companii mari și-au schimbat politicile pentru lucrătorii corporativi pe măsură ce pandemia s-a agravat, în unele cazuri necesitând vaccinarea obligatorie. Dar, deocamdată, Amazon nu pare să facă acest pas.

Afacerile Amazon au explodat în timpul pandemiei, pe măsură ce gospodăriile și companiile s-au bazat pe diferitele sale servicii.

Compania a fost criticată la începutul pandemiei după ce unii muncitori au spus că compania nu a furnizat echipament de protecție suficient sau nu a igienizat în mod adecvat depozitele sale, ducând la proteste și procese.

Exit mobile version