Prințul Charles a ajuns în România şi a fost primit de Klaus Iohannis

Printul-Charles

foto ecopolitic.ro

Prințul Charles a ajuns în România. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta pe Alteţa Sa Regală Principele de Wales.

Prințul Charles va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo. Alteţa Sa Regală va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Moștenitorul coroanei britanice va merge în cursul acestei zile și la Palatul Elisabeta, unde va fi primit de Majestatea Sa Margareta şi de principele Radu Duda. Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a mai fost la Palatul Elisabeta de patru ori, în 2011, 2016, 2017 şi 2018.

Începând cu 1998, Prințul Charles este prezent aproape în fiecare an în ţara noastră, iar familia regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale în Marea Britanie.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov).


Exit mobile version