VIDEO / Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, primiți cu huiduieli la Iași. „Rușine să vă fie”. Reacția celor doi lideri

Ciolacu-Ciuca

foto greatnews.ro

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și premierul României, Nicolae Ciucă, au fost întâmpinați cu huiduieli marți, 24 ianuarie, la Iași, de către circa 7.000 de persoane care au participat la festivitățile organizate de Ziua Unirii Principatelor.

Un număr de aproximativ 7.000 români au venit în Piața Unirii din Iași pentru a lua parte la eveniment. La apariția celor doi politicieni, însă, oamenii au început să scandeze „Hoţii, Hoţii!”. În schimb, din alte părţi ale Pieţei Unirii s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

În momentul în care simpatizanții AUR au ajuns în locul desfăşurării festivităţilor au existat câteva momente tensionate între participanții la marș si forțele de ordine. „Rușine să vă fie”, au strigat simpatizații partidului AUR către forțele de ordine.

Cum au reacționat cei doi lideri

În timp ce mulțimea îl huiduia, Marcel Ciolacu a spus: „Eu chiar vă iubesc, mai ales într-o zi atât de aleasă!”. „De fiecare dată am demonstrat că doar uniți putem depăși orice obstacole, că doar împreună putem crea un viitor mai bun”.

De asemenea, prim-ministrul Nicolae Ciucă a ținut un discurs la Iași: „Mă bucur să revin la Iași, într-o zi cu o semnificație specială pentru România”.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei care îi huiduie pe Nicolae Ciucă și pe Marcel Ciolacu sunt simpatizanți AUR. 

Exit mobile version