PSD amenință cu criza politică dacă Marcel Ciolacu nu va fi numit premier

Marcel-Ciolacu-PSD

foto romaniatv.net

PSD susține că rotația guvernamentală, cu desemnarea lui Marcel Ciolacu premier, va avea loc, pentru că „alternativa ar fi o criză politică”. Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, se declară „convins că Partidul Național Liberal este conștient de beneficiile politice ale parteneriatului cu Partidul Social Democrat”.

Într-un comunicat de presă transmis marți de PSD, Paul Stănescu vorbește despre „ultima obsesie născută în spațiul public – dacă se va face sau nu rotația guvernamentală”, el spunând că rotația se va face pentru că „alternativa înseamnă criză politică”.

„Eu sper că astăzi nu există oameni politici care doresc ca România să se întoarcă la harababura de dinainte de intrarea PSD la guvernare. E păcat să intoxicăm cetățenii cu discuții fără substanță, în condițiile în care există un protocol clar asumat”

a declarat secretarul general al PSD.

Paul Stănescu: Nu avem nicio emoție cu privire la rotația guvernamentală

„Nu avem nicio emoție cu privire la rotația guvernamentală și la desemnarea lui Marcel Ciolacu ca premier. Acest protocol și respectarea lui au asigurat o guvernare bună, până acum, protecție pentru persoanele vulnerabile și stabilitate economică pentru mediul de afaceri. Eu cred că președintele Klaus Iohannis nu va intra într-un joc iresponsabil, în acest context regional și internațional instabil”, 

susține Stănescu.

El mai spune că un blocaj politic la București ar însemna „scufundarea întregii regiuni în haos, numai bun pentru forțele antidemocratice care stau la pândă”:

Surse guvernamentale au declarat luni că nu exclud ca rotativa guvernamentală se se amâne până în toamnă în condițiile în care situația de securitate din regiune se înrăutățește.

Exit mobile version