Protest în fața Ministerului Sănătății: Se cere demisia lui Alexandru Rafila

foto libertatea.ro

Câteva zeci de persoane protestează în fața Ministerului Sănătății împotriva introducerii certificatului verde și față de măsurile luate de autorități în gestionarea pandemiei de coronavirus.

Protestul a fost organizat pe Facebook de asociația „Acțiune pentru Națiune”, iar pentru scurt timp, printre protestatari a sosit și George Simion.

Protestatarii cer demisia lui Alexandru Rafila, pe care îl acuză că a insistat pentru introducerea certificatului verde în loc să asigure medicamente în spitale și farmacii.

„Rolul unui ministru al sănătății este să asigure stocul de tratamente sigure și eficiente în spitale și în farmacii, nu să ne hărțuiască cu certificatul lui, dar cum Rafila nu a adus Arbidol, Ivermectină, Favipiravir sau anticorpii monoclonali pentru a pregăti noul val, atunci el trebuie să își prezinte urgent demisia, așa cum a promis că o va face dacă certificatul de vaccinare nu se va adopta mai repede în Parlament”,

transmite „Acțiune pentru Națiune” în apelul pe Facebook la protest.

Printre mesajele afișate de protestatari se numără unele care apar la toate acțiunile de acest fel: împotriva măștii de protecție, a vaccinării, a certificatului verde la muncă, dar și a tehnologiei 5G.

Exit mobile version