Preşedintele PNL, Ludovic Orban și-a depus candidatura pentru șefia PNL

Ludovic-Orban

foto: Facebook/PNL

Ludovic Orban, a declarat, joi seară, după depunerea moţiunii cu care încearcă să obţină un nou mandat, că el reprezintă o certitudine pentru PNL şi că moţiunea sa este una liberal-conservatoare.

Ludovic Orban a declarat că şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia PNL.

Principalul său contracandidat, şi deocamdată singurul, Florin Cîţu va face vineri, 20 august 2021, acelaşi lucru.

„Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat. Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România. (…)

Vreau să afirm din capul locului că, odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obiectiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa românilor că îl vom realiza. Eu reprezint o certitudine pentru PNL”,

a declarat Ludovic Orban.

80 de liberali l-au susținut pe Ludovic Orban

Candidatura lui Ludovic Orban a fost susţinută de 80 de liberali, dintre care aproximativ 40 sunt parlamentari.

Ludovic Orban a avut mesaje tranşante pentru cei care au venit să îl susţină. A spus că ştie că există mulţi liberali care ar fi vrut să fie prezenţi la depunerea moţiunii, dar că le-a fost teamă.

Candidaturile se pot depune până la 25 august.

Exit mobile version